COLOUR VS BLACK AND WHITE?



GÖR DET NU & SLIPP SEN


måste verkligen ut och ta mera bilder, jappjapp!
Plugg, plugg, plugg består min kväll av. & det är inte precis någonting jag njuter av, dessutom har alla mina plektrum till gitarren försvunnit, det gjorde det icke bättre.

VÄNTA PÅ DEN SOM TAR EMOT DINA FEL


OKEJ ALLESAMMANS! Nu är jag tillbaka, tog några dagar paus från bloggen eftersom det var mycket plugg och sånt. Men som sagt så är jag tillbaka nu och ska försöka vara så aktiv som möjligt! Har lov vecka 10 så det ska nog kunna bli ganska så bra då :)

F.R.I.E.N.D.S.H.I.P


Nu ska jag traska iväg till min älskade vän och sova över där, haha lite små rädd över att gå i mörket.. Men värt är det! Ska bara packa klart sedan går jag, kommer bli hur grymt som helst♥
BTW så kmr jag inte kunna blogga någonting förän i morgonkväll, har konfirmation hela dagen i morgon.. Men vi hörs

2-ÅRS KALAS


En bild sen i julas
Stort grattis till lillkusinen som blev 2 år, så idag åkte vi dit för att fira honom.

AMAZING


Hittade en några år gammal bild på mig och Ida, kan ju säga att den väcker underbara minnen♥

EN MASSA FIKA


från 2011, ska ta tag i fotandet och fixa nya bilder.
8A säger jag bara, oh herre min gud vi är 1a i västernorrland i sigma 8 tävlingen!! (matte tävling) & idag firades det med en massa fika kan jag säga, alla i klassen + matte läraren hade med sig någon sorts fika. Så idag satt vi med 19 olika sorters bakverk. Tårta , kakor , glass , chokladsås , grädde och massa mer. Kan inte säga mer än att jag mår fortfarande illa efter allt jag proppat i mig, men värt var det.

VA MED DOM SOM FÅR DIG LE


från 2011
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Har i läxa att läsa ut någon svenska klassiker och ja, det hoppas ganska mycket i texten så jag tror jag läser samma sak 5 gånger ibland (?!) Ska ta tag i den nu, eller snart.
Senare idag ska laget, istället för att ha träning, kolla på dam2-ornas match. Eftersom jag inte kan träna så blir det nog bra.

VACKER'T


Åh, har fastnat för denna låt. love

UNDERBART


Hyfsat så fula, men du är toppen du bea
Tar bussen in till staden med Beatrice och Elina alldeles strax. Har haft en underbar söndagskväll/måndagsmorgon kan jag ju bara säga, Bea satt med en massa kuddar under filmen, den var inte läskig alls kan jag ju bara säga! Sötnosan min

TA VARA PÅ DINA VÄNNER


Sitter & myser med bea och våra underbara B&J glassar, älskar livet just nu. Känn dig inte utanför Bea, dig med snuttegullan♥ Snart startar vi den andra filmen vi hyrt och ja, det kommer nog fler bilder imorgon från systemkameran. Eftersom Bea har hand om den så kommer det nog ganska många, men många kommer nog inte gå att visa.. Hoppas ni har en underbar söndags kväll för det har jag♥

DET FINNS INGET SOM ÄR PERFEKT


Lite små ego såhära :')
Tar nästa buss in till staden, möter upp Beatrice och kollar sedan på våran träning medans hon tränar, som jag inte kan vara med på pga ryggen, dö rygg....... Men sedan blir det super mysigt, hon hänger med mig hem och sleepar över här! Eftersom vi har ledigt imorgon, men tyvärr är det några veckor kvar tills vi får lov..

JUST GIVE THEM A SMILE


Naw, hittade en inte ens gammal bild på mig och kusinen!

VINST MED 7-4, NU DELAD 1A I SERIEN!! Men om vi säger så hära, jag hoppade först av uppvärmningen för det gjorde så ont i ryggen så ja trodde ja skulle ba falla ihop el någe.. Men så dum som jag är så kör jag rycken och spelar mina 2 första byten men det skulle jag inte har gjort. Nu kan jag knappt ställa mig upp utan stöd efter att ha suttit.. Gör grymt ont bara jag går och ja, älskar livet just nu..
Dessutom hade jag blivit uttagen till F97ornas distrikslag och det var träning imorgon med alla som blivit uttagna men som sagt så sket det sig för mig, inte på humör kan jag säga.

MATCH - ONT I RYGGEN..


bild sen en vi hade några matcher i umeå
GK vs VATTJOM. Match med brudarna snart, kom igen detta tar vi! Om vi tar vinsten mot vattjom ligger vi delad 1a i serien♥

jkasbniodxneion, Tror jag snart sliter av mig håret, amputerar bort ryggen och ja! Ryggen började krångla förra lördagen och jag har så grymt ont fortfarande, kan knappt springa men jag ska spela. Herregud, nu blir det att käka alvedon och köra så gott jag kan, om jag gissar kommer jag knappt klara av uppvärmningen men jag ska iaf försöka.


FLOWERS


Testade lite olika redigeringar, tror jag råkade över redigera denna men jag gillar den på något sätt samtidigt som jag inte gillar den.. haha!

LIGHT IT UP

image description
instagram - madeleineees , ni får gärna tipsa om era instagram och gärna följa :)

EN GAMMAL VINTERBILD


vintern 2010.
Tjockat i mig sista biten av min, linus & fridan 's tårta sen tårttävlingen på alla ♥-ansdag. Nämnligen en tradition att ha tårttävling på våran skola. Tyvärr så sitter jag nu med en uppsvälld läpp och lite små svårt att andas efter att ha råkat få i mig marsipan, allergisk mot det. Usch, hatar att vara allergisk mot mycket. Grymt jobbigt!

NEED 2 SAY IT'S TRUE



NEWIS



snabbis bilder, instagram - madeleineees
Tog bussen in till city & mötte upp Hanna, awsome! Hittade en massa kläder men blev till slut bara en tröja från gina tricot - 249:- som fick hänga med mig hem.

FROM THE KITCHEN

image description
image description
image description
image description
Hemkunskapen. instagram - madeleineees

EN LITEN MADELEINE


hihi
Hockeyn är på tvn där nere men jag sitter uppe på rummet, instängd, och tränar på engelskaläxan.. + hög musik i öronen, försöker dessutom hänga med på vad dom snackar om på skype men det går inte så bra när jag koncentrerar mig på annat samtidigt, hähä :)


WANT TO BE MY VALENTINE?


Hoppas ni alla får en super alla hjärtans dag♥


WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT!


AJ AJ AJ, min rygg smärtar & jag vet inte vad som hänt (?!)  Började i lördags på träningen och nu hoppas jag bara på att det ska bli bättre inför helgen för då väntar innebandymatch och distrikslags träning!
Idag for jag in på stan med Elina och Josefine efter skolan, blev en snabbsväng där utan någonting shoppat. Justnu ska jag ta tag i engelskan och sedan träna lite på min kära gitarr!


ME MYSELF AND I


sjuttonde juli tvåtusenelva.
En bild på mig från i somras, ge mig värme nu! Dock ska jag väl inte klaga eftersom solen har kikat fram här idag, inte varit allt för kallt och så. Skulle vart perfa att åka till backen och åka lite snowboard, men orken fanns inte där och även så är det innebandy träning om någon timme.
Är allt bra med er? :)

NY BLOGG

Hej allesammans!
Nu hade jag tänkt att börja blogga här istället för min gamla blogg maddemadde.blogg.se, varför jag bytte är för att den krånglade en massa och jag var lite små less. Kände att en ny start kunde sitta perfekt! Men måste nämna att headern är bara en liten sak jag slängde ihop, kommer troligtvis en ny snart. Ska ta och berätta litegranna om mig själv för er som kanske kikar in som nya läsare :)




hihi, 7år gammal bild på laget.

Madeleine heter jag och kom till världen 14 november 1997. På fritiden är det fotboll, innebandy, vänner och kameran som gäller. Brukar stå både bakom och framför kameran. Passar på att säga tack till Julia som ställer upp att fota mig lite då & då, även fast jag tvekar och inte vet riktigt hur jag ska variera mig så slutar hon inte, TACK JULIA! du är en riktig vän.

Ännu en sak jag gillar att göra är att åka snowboard, började förra vintern och tycker det är super kul. Kan ju inte säga att jag är bra precis, men man ska ju ha kul :)

Om det skulle vara någonting mer ni skulle vilja veta är det bara att fråga, tveka inte! Hoppas ni stannar kvar, kramar