PLAY A SONG AND DON'T FORGET




Bättre bilder på min bebis , ihi.

OMGOMGOMG MIN GITARR


Jo jag vet att kvaliten är så bra så man tappar andan! Men liksom kolla, min bebis har kommit nu!! :D väntat i 3-4 veckor och äntligeeeeeeeen.

AMAZING FRIEND


Ja vi är lite speciella. Nej vi är inte speciellt normala. Men vi är det tillsammans. Bruden här är hon som jag kan vara hur korkad med som helst, göra hur knäppa grejer med, men hon stannar ändå♥ även hon jag kan snacka med om allt. Kanske ska jag lägga ut videon när vi blev utmanade att göra massa saker, va tyck ni om dededede?

Sista dagen på lovet och familjen åker iväg och äter hos farmor.. heipa!

HOW TO SAVE A LIFE


Saturday ♥ nej vadå klaga? Jag klagar inte, det här är gott på hög nivå enligt mig :D

KONFIRMATIONS LÄGER

image description
madeleineees @instagram | En osminkad & nyvaken Madde bjuder lite på sig själv, yessss. Konfirmationsläger idag så det blir off här tills imorgon kväll, vi överleveeer :)


MADELEINEEES @INSTAGRAM


Har tillbringat mest hela dagen med Elina inne i staden, mycket skratt kan jag säga att det blev.

KANSKE DAGS ATT BERÄTTA LITE?!


Tänkte att det var dags att uppdatera sig lite.. För det första, vi kom 2a i cupen! Förlorade i straffar, tungt. Hade vunnit mot dom vi förlorade mot i gruppspelet två ggr, så dett blev ju ännu tyngre av det.. Men ändå så är jag nöjd, ganska glad över att tränaren kom till mig efter finalen och ställde sig brevid mig och sa att jag varit cupens bästa spelare.. Kom dessutom föräldrar och sa det, så det kändes ju bättre av det ändå :)
Även så håller jag på att göra om en massa i bloggen, eller jag ska börja lite då & då nu när jag har lov. Så det kommer vara hemsk uppdatering , men det överlever vi!